MASSAGEPLANET

 Wij vervullen uw wensen van spanning, ontspanning en erotiek!

Planet duo massage

Beleef een erotische sensatie tijdens de Massageplanet duo massage, met twee erotische masseuses. Twee ervaren dames brengen u naar hogere sferen met zachte en stevige strelingen en aanrakingen. U bent het middelpunt van de erotische masseuses die zich vol overgave richten op uw ultieme genot met hun lichamen, handen en vingers.


 Planet duo massage is dubbel genieten!

Droomt u ervan verwend te worden door twee zalige dames, kies dan voor een erotische Massageplanet duo massage.de masseuses beginnen met een heerlijk erotische douche. Waarna U wordt gemasseerd met rijkelijke olie. De masseuses genieten er tijdens de erotische Planet duo massage ervan om u erotisch te verrassen met hun handen en vingers, ze zullen geen enkel plekje van uw lichaam overslaan.

Vier handen verkennen uw lichaam en onze authentieke erotische massage, beide dames laten u genieten van hun zalige lichamen, vervolgens gaat u op uw rug liggen en de masseuses zullen handen, vingers en hun lichamen gebruiken om over uw lichaam te gaan. Ze concentreren zich samen op de erogene zones van uw lichaam. 

Vier handen, twintig vingers en twee lichamen liefkozen uw erogene zone en brengen u naar een intens handmatig hoogtepunt!


60 min         € 220,-                                                                                              

90 min         € 310,- 

 

 


Bellen
Info