MASSAGEPLANET

 Wij vervullen uw wensen van spanning, ontspanning en erotiek!

NURU Body to Body massage

 

Met een erotische NURU Body to Body massage beleeft u het toppunt van erotiek. Onze masseuses laten u een sensuele NURU Body 2 Body massage ervaren door het  gebruik van NURU gel. Elk plekje van uw lichaam wordt intens verwend, waarbij de erotisch masseuse haar hele lichaam gebruikt, de naakte masseuse glijdt bij de NURU Body 2 Body massage ritmisch over uw lichaam en brengt u in hogere sferen.

NURU Body to Body massage, het ultiem glijdend genot.

De erotische NURU Body 2 Body massage begint na een ontspannende douche. Waarna u nat door de masseuse naar de kamer wordt begeleid  In de sfeervolle kamer neemt u plaats op het bed. De erotische masseuse brengt de sensuele NURU gel aan op uw lichaam en haar eigen lichaam, een super erotische gladde sensatie gaat beginnen, de Masseuse verkent uw lichaam eerst met haar handen, maar al gauw gebruikt zij haar hele lichaam om u het ultieme genot van een naakt vrouwenlichaam op dat van u te laten ervaren. De masseuse geeft uw erogene zones speciale aandacht met haar magische handen en vingers, zodat u seksueel zult ontladen in een geweldig hoogtepunt. 


Wat is NURU gel? een Transparante, geur en smaakloze gel op waterbasis, die u een super gladde erotische sensatie geeft. Door middel van het toevoegen van water behoudt deze gel haar super gladde erotische eigenschappen en draagt ze bij aan een ultiem magisch genot en een diep ontladend hoogtepunt. 

60 min           € 150,-  toeslag Nuru gel € 20,-                                                                       

90 min           € 210,-  toeslag Nuru gel € 20,-


Bellen
Info