MASSAGEPLANET

 Wij vervullen uw wensen van spanning, ontspanning en erotiek!

PLANET VIP de luxe Intens massageOnze Planet VIP de Luxe Intens is een geweldige massage om bekend te raken met onze massagesalon we hebben er vier heerlijke erotische massagetechnieken in verwerkt, die je naar de zevende hemel voeren.

Een PLANET VIP de luxe Intens massage start met een ontspannende douche. Waarna de masseuse begint haar verkenningstocht van uw lichaam met een relax massage. Op tedere, erotische en tantrische massagetechnieken tast de masseuse vervolgens uw lichaam af en ontdekt zo uw erogene zones. De masseuse gebruikt haar hele lichaam met een intensieve Body to Body massage, om u hogere sferen te laten bereiken. Door het bijzondere intensieve contact dat de masseuse met u maakt met lichaam en geest bereikt u een onvergetelijke roes. Nog nooit heeft u zo een rust en ontspannend gevoel ervaren tijdens een erotische massage.

Bij een PLANET VIP de luxe Intens massage zult u snel de seksuele energie door uw lichaam voelen stromen. Met speciale Lingam massagetechnieken zorgt uw masseuse ervoor dat dat u dicht bij uw orgasme komt, maar dat het daadwerkelijke hoogtepunt steeds opnieuw wordt uitgesteld. Dit sensuele spel prikkelt uw lichaam en geest op een extreme manier. Bij de afsluiting van een PLANET VIP de luxe Intens massage zult u uiteindelijk een zeer diep en intens hoogtepunt ervaren.

60 min       € 170,-  Nu in de promotie voor € 150,-

90 min       € 255,-  Nu in de promotie voor € 210,-


Bellen
Info